CANNIBALISTIC SQVIRREL

En hier is alweer onze derde band presentatie! CANNIBALISTIC SQVIRREL Blijf de komende weken op de hoogte voor meer spannende aankondigingen en zorg dat je erbij bent op zaterdag 5 Oktober a.s. voor een onvergetelijke ervaring.

Cannibalistic Sqvirrel zag het eerste levenslicht in 2015 en sindsdien gaat het met de wereld bergafwaarts. De onderwerpen die vanaf het eerste optreden op het Krachtveldfestival in Doetinchem aan de kaak worden gesteld, over lustige én moordlustige eekhoorns, zint de kwaadaardige eekhoorns niet en daarom zijn ze uit op wraak. Toen werd geklaagd over de vreselijke wielrenners en straatverkopers die de zomers een stuk lastiger maken zitten we met droogte opgescheept. Laten we maar niet beginnen over toen deze nummers werden opgenomen en uitgebracht. De wereld heeft drie jaar op slot gezeten. Toeval? 

Hoe dan ook weet Cannibalistic Sqvirrel niet van stoppen. Na die eerste EP zijn tijdens de lockdown videoclips uitgebracht en direct hierna nieuwe singels. Daarnaast is een grote aanwinst Sqvirrelfest, waarin we de grote problemen nog verder aankaarten. Wielrenners, verkopers, volwassen maagden, aso’s in de trein en is Bokito wel echt vermoord? 

Eén ding is zeker, Cannibalistic Sqvirrel zit niet graag op zijn pluizige staart en waar je ook bent, wij komen eraan!.

Klik hier voor de volledige lineup